Paljon asiaa asian vierestä...

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Tätä on nyt pakko hieman koeponnistaa...


Niih siis haluan kokeilla asettaa kuvia tekstiin siten että ne eivät ole laidassa vaan tekstin sisällä, lomassa ja välissä. Itselleni ei tämäkään ole helppoa ja ongelmatonta. Nyt kuitenkin olisi korkea aika saada homma haltuun sillä on vaarana että seuraavalta reissulta tullee ehkä otettua jo joitakin kuviakin joita sitten sais nätimmin näytille jos ois homma hanskassa. Tämä on siis puhdasta "koe-ajoa".

Noniih nythän toi onnistui ja idea alkaa olla kutakuinkin hallussa...jatkoa silmällä pitäen. Tuossa kuvassa joku vähän outo setä kattoo karttalehdykkää yrittäen antaa sivullisille vaikutelman että siitä jotain ymmärtäisi. Kuva on yhden toisen setän ottama joka onkin aika taitava ottamaan noita kuvia. Kuva on otettu männä kesänä Puruvedellä jossain saaressa jonka nimeä en nyt muista.

Nyt täytyis vaan ehtiä hieman sitomaan vielä ennen tulevia reissuja että ois oikeanlaisia suteja jotta sais niitä hienoja kalakuvia mitä tänne liitellä. Peurankarvaa pitäs huomenna postitse tulla niin pääsee muutaman pikku-mutikan sitasemaan varalle ja jokunen pieni pintsukkakin varmaan täytyy vääntää. Seuraava maininnan arvoinen reissu on ensiviikon lopulla tuonne Kainuuseen jossa on tarkoitus muutamilla pienillä joilla lirkkiä etupäässä harjuksen perässä. Silloin pääpaino on nauttimisessa hienosta kalastuksesta pienvesillä ja tietysti jo jänskättää että meneekö 45 senttiä puhki ja montako kertaa. Aijai että se harjuksen kalastus on mukavaa hommaa.

1 kommentti: